Οικονομική πλήρης ανακαίνιση σπιτιούΠλήρης ανακαίνιση σπιτιού σε οικονομικές τιμές, χωρίς καμία έκπτωση στην ποιότητα τωνυλικών από έμπειρα συνεργεία και χωρίς κρυφά κόστη κατά την εξέλιξη των εργασιών.

Για να το επιτύχουμε αυτό, πριν από την έναρξη των όποιων εργασιών ανακαίνισης,εκπονούμε μία ολοκληρωμένη οικονομικοτεχνική μελέτη, λαμβάνοντας υπόψη την πλήρηκατάσταση του ακινήτου, τις επιθυμίες των ιδιοκτητών όσον αφορά το τελικό αποτέλεσμα καθώς και το χρηματικό ποσό που θέλουν να διαθέσουν για την ανακαίνιση του σπιτιούτους. Είναι πολύ σημαντικό, να τονίσουμε ότι αυτή η μελέτη γίνεται εντελώς δωρεάν.

Παρουσιάζουμε στους πελάτες μας εναλλακτικούς τρόπους με βάση τις οικονομικές τουςδυνατότητες, χωρίς να κάνουμε έκπτωση στην ποιότητα των υλικών και των εργασιών.Π.χ. για μια πιο οικονομική ανακαίνιση μπορούμε να επιλέξουμε υλικά που δενυπολείπονται στην ποιότητα και στην αντοχή, αλλά έχουν πιο συνηθισμένο design και είναιεπομένως πιο οικονομικά, π.χ., συνήθως τα υλικά με έντονα χρώματα είναι πιο ακριβά απότα υλικά που είναι σε συνηθισμένες αποχρώσεις του λευκού, μπεζ κλπ.

Εγγυόμαστε ένα πλήρως ικανοποιητικό αποτέλεσμα τόσο αισθητικά όσο και πρακτικά. Μεγνώμονα τις δικές σας ανάγκες και απαιτήσεις αλλά και τη δική μας τεχνογνωσία, συνέπειακαι υπευθυνότητα κάνουμε κάθε έργο μας μοναδικό γιατί γνωρίζουμε πως το σπίτι σαςείναι κάτι περισσότερο από ένα κτίσμα.