Αναλαμβάνουμε όλα τα είδη κατασκευών γυψοσανίδας και τσιμεντοσανίδας, με σύγχρονα και ποιοτικά υλικά, για δόμηση και διακόσμηση, για κάθε εσωτερικό και εξωτερικό χώρο. 
Διαθέτουμε τμήμα εξυπηρέτησης, το οποίο μπορεί να σας συμβουλεύσει για τη διαμόρφωση των χώρων με
κατασκευή γυψοσανιδών.

Image

Γυψοσανίδες Θεσσαλονίκη | ΚΥΒΟΣ

Η γυψοσανίδα αποτελεί το ιδανικό υλικό για τη διαμόρφωση εσωτερικών χώρων. Χρησιμοποιείται ευρέως στις κατοικίες, αλλά και σε επαγγελματικούς χώρους, είτε έχοντας λειτουργικό είτε διακοσμητικό σκοπό. Κάποια από τα πλεονεκτήματά της είναι το μικρό κόστος εφαρμογής της, καθώς και η δυνατότητα δημιουργίας ποικίλλων και πολύπλοκων σχημάτων. Επιπλέον, είναι άμεση η τοποθέτησή της και καθίσταται κατάλληλη για ηχομόνωση, θερμομόνωση και πυροπροστασία. Με εμπειρία
και ειδίκευση στην κατασκευή γυψοσανίδων μεγαλύτερη από 15 έτη, αναλαμβάνουμε κατασκευές γυψοσανίδας παντώς τύπου, όπως διαχωρισμούς, ειδικές κατασκευές κα.

Ψάχνετε κάποιον να αναλάβει κατασκευές γυψοσανίδας;

Διαθέτουμε τμήμα εξυπηρέτησης με έδρα την Θεσσαλονίκη, το οποίο μπορεί να σας συμβουλεύσει για τη διαμόρφωση των χώρων με κατασκευή από γυψοσανίδες.

Η κάθε περίπτωση είναι μοναδική.

Καλέστε μας

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

Image
Image

Γυψοσανίδες Θεσσαλονίκη | Kivos

Η Γυψοσανίδες αποτελούν το ιδανικό υλικό για τη διαμόρφωσηεσωτερικών χώρων. Χρησιμοποιείται ευρέως στις κατοικίες,αλλά και σε επαγγελματικούς χώρους, είτε έχοντας λειτουργικόείτε διακοσμητικό σκοπό.

Κάποια από τα πλεονεκτήματά τηςείναι το μικρό κόστος εφαρμογής της, καθώς και η δυνατότηταδημιουργίας ποικίλλων και πολύπλοκων σχημάτων. Επιπλέον, είναι άμεση η τοποθέτησή της και καθίσταται κατάλληλη για ηχομόνωση, θερμομόνωση και πυροπροστασία. Με εμπειρίακαι ειδίκευση στην κατασκευή γυψοσανίδων μεγαλύτερη από15 έτη, αναλαμβάνουμε κατασκευές γυψοσανίδας παντώς τύπου, όπως διαχωρισμούς, ειδικές κατασκευές κα.

 

Image
Image

Επικοινωνία

Αλ. Μιχαηλίδη 27, Θεσσαλονίκη 546 40

➤ +30 231 082 2634
➤ +30 694 763 8607 
➤ +30 698 090 6699 

 

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Τοποθεσία

address4